Ветом 1.1 (капсули)

Официален сайт - Саномед интернешинъл ЕООД - дистрибутор

Ветом 1.1 (капсули)

Ветом 1.1

Ветом 1.1 капсули                       

Bacillus subtilis
щам ВКПМ В-10641

Хранителна добавка Ветом 1.1

 • Ефектът се осигурява от свойствата на бактерията Bacillus subtilis, които, размножавайки се главно в дебелото черво, отделят биологично активни вещества, които потискат растежа и развитието на патогенна и опортюнистична микрофлора. В резултат на този процес микробният състав на червата се трансформира в съответната еволюционна норма, стените му се почистват от несмилаеми остатъци от храна, което допринася за активното отстраняване на токсините от тялото, безпрепятственото доставяне на биологично активни и хранителни вещества . Под влиянието на Vetom 1.1 се нормализират: метаболизъм, храносмилане и усвояване на биологично активни хранителни компоненти в стомашно -чревния тракт.
Област на приложение
 • Препоръчва се като биологично активна хранителна добавка като допълнителен източник на пробиотични микроорганизми за подобряване на функционирането на стомашно -чревния тракт и възстановяване на чревната микрофлора.

Хранителна добавка Ветом 1.1

Състав
 • Капсула-желатин,съдържание: царевичен екстракт,картофено нишесте, захароза, комплекс.
 • Дневна доза (3 капсули)съдържа: царевичен екстракт – 399 мг; картофено нишесте- 300 мг; захароза(пудра захар) – 201 мг; суха култура на пробиотични микроорганизми Bacillus subtilis, щам ВКПМ В-10641 (DSM 24613) 1х10 на 9 степен КОЕ/г – 90 мг (КОЕ – колонообразуващи единици).
Противопоказания 

Индивидуална непоносимост към компонентите, бременност и кърмене.

Препоръчаните дози да не се превишават.
 • Внимание:!! Ветом  не е заместител на разнообразното хранене. Да се пази от деца.  Да се съхранява при относителна влажност не повече от 75% и температура на въздуха не повече от 30оС. Срок на годност – 2 години след датата но производство указана на опаковката. Една опаковка съдържа 50 капсули с тегло по 0,33гр.
Хранителна добавка Ветом 1.1
Дозировки
 • Ветом 1.1 се прилага перорално.
 • Честотата на вземане на Ветом 1.1 е пряко зависимо от състоянието на човешкото тяло.
 • При здрави хора препоръчителната доза на приемане е най-малко (2-3) дози на ден, в продължение на 10 дни. Честота на всеки три шест месеца. 
 • При наличие на заболяване, честотата на приемане трябва да бъде увеличена до 5 дози на ден в продължение на 10 дни . След това можете да приемате Ветом 2 ил др. от серията.
 • Преди това е препоръчително да  вземете Ветом 3 или Ветом 4 според указанията, в зависимост от вашето предпочитание! Допускат се комбивации между Ветом 4 (Ветом 2 или Ветом 3) и Ветом 1.1.   Не предизвиква пристрастяване.
 • 1 доза = една капсула (0.33 g).

Ветом 1.1  не е лекарствено средство!!!  

50 капсули в кутия!

Цена за един брой – 38 лв.

 

!!!!!!!!  “Бонус”:    Поръчай – Ветом 1.1-два броя + Ветом 2-три броя – общо  5 броя за сумата 180 лв, с включен транспорт.

При направена поръчка “Бонус”, в полето-Бонус-напишете: Желая отстъпката.

 

Информация и поръчки

 

 

 

 

 

 

 

 

Начало на страницата

 

Translate »
error: Съдържанието е защитено!!! !!
БЪРЗА ПОРЪЧКА