Здравият човек , трудно се разболява.

Официален сайт - Саномед интернешинъл ЕООД - дистрибутор

Здравият човек , трудно се разболява.

здравият не се

Здравият човек, трудно се разболява.

Здравият не се разболява.Обещаните трупове, в условията на “пандемия”, доведоха населението на планетата основно до силен стрес, по точно страх.

 

  • Храната, бедна на полезни бактерии, витамини и микроелементи, интернет психозата, обездвижването, некултурата в ежедневният прием на вода са основните причини за влошеното здравословно състояние на нацията. Ум, постоянно зает с проблеми по изхранване , оцеляване, не може да е здравословен. Да лошото здравеопазване е част от разлагащия се държавен пъзел, но основната причина за заболяването на нацията е ниската култура на превенция. Когато човек се бори постоянно да оцелее, няма време за култура.
Парадокс.

 

  • Корона вирусната инфекция, ако има такава, зависи от два фактора инфекционнен агент “Sarscov19” и здравословното състояние на човека. Времето показа, че  човечеството не може да се пребори с първата причина. Остава ни да бъдем здрави.
  • Фактори  за превенция, за постигане на устойчиво добро здравословно състояние на човека са: почивка, движение, комфортни домашни и публични условия на живот, богата на полезни бактерии, витамини и микроелементи храна, заетост на ума с културни мероприятия, спокойствие.
Ветом

спомага за необходимото ежедневно, зареждане с полезни бактерии, които модерната технология ни отне. За разлика от пробиотиците, Ветом е био стимулатор, който освен че зарежда с бактерии, повдига имунитета и стимулира, отделянето на собствен интерферон, при нужда. Спомага за нормализирането на имуноглобулини в кръвта. Преодолява дисбактериозата. Човек се чувства здрав. Здравият човек, рядко боледува при това леко. Повечето болести идват от влошеното състояние на ума. Ето защо, спокойствието на ума, релаксирането на тялото, а също така, неглежирането на симптомите, които са поредната фаза на възстановяване, са трите стълба, на здравословният живот.

Да сме, спокойни, усмихнати и щастливи, здраве му каажи.

Наздраве

 

Продукти Ветом ПОРЪЧКИ

 

 

 

 

 

 

 

Производител

А.И.Леляк, говори за ползата на Ветом, при съвременният начин на живот.

 

 

 

Translate »
error: Съдържанието е защитено!!! !!
БЪРЗА ПОРЪЧКА