Лош дъх и как се образува?

Официален сайт - Саномед интернешинъл ЕООД - дистрибутор

Лош дъх и как се образува?

лош дъх

Защо имаме лош дъх ?

 

Лош дъх, наречен още халитоза, може да е симптом на, лоша хигиена на устната кухина или здравословни проблеми. Лошият дъх може да се получи и при неподходящи видовете храни, които приемаме и други навици.

Това, което ядем, засяга ли дъхът ни?

Разбира се, особено приемането на чесън и лук. Които оставят лош дъх до момента, докато не премине изцяло през храносмилателната система.

Благодарение на свойствата на Bacillus , които се размножават предимно в дебелото и тънките черва и произвеждат целулозолитични, протеолитични и амилолитични ензими и биологично активни вещества, които потискат растежа и развитието на патогенна и условно патогенна микрофлора. Вследствие на това, микробният състав на чревната микрофлора се трансформира до съответната еволюционна норма – стените на червата се почистват от несмилаеми хранителни остатъци, като се насърчават процесите на детоксикация и усвояване на биологично активни и хранителни вещества.

Микробиом в чревния тракт

Подобряването и поддържането на собственият микробиом, премахва лошият дъх.

Ветом е моят пробиотик.

 

Ветом 2

Ефектът се осигурява от свойствата на бактериите Bacillus amyloliquefaciens,  които, размножавайки се в чревния тракт, отделят протеолитични, амилолитични, целулозолитични ферменти, биологично активни вещества, които, погасяват ръста и развитието на патогенната и условно-патогенната миклрофлора. Вследствие на този процес, в червата се нормализира микробния състав до съответната установена еволюционна норма, като почиства стените от непреработена храна, което довежда до активното изхвърляне на токсините от организма и безпрепятствена доставка на биологични активни и хранителни вещества. Под въздействието на Ветом 2 се нормализира: метаболизма, храносмилането и всмукването на биологично активните компоненти на храната в стомашно – чревния тракт.” Ветом 2 е част от общият целогодишен курс, необходим за човека, при съвременните условия на живот.

1 доза = една капсула (0.33 g).
Ветом 2 не е лекарствено средство!!!
Може да се взема  по време на антибиотично лечение, отделно.!!!

 

ПОРЪЧКИ

 

Производител

ООО НПФ<< Исследовательский центр>>. Россия,
630559, Новосибирская область, Новосибирский район, р.п. Кольцово, промзона, корпус 200.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − four =

Translate »
error: Съдържанието е защитено!!! !!
БЪРЗА ПОРЪЧКА