Споделете ни:

Типичните лечебни симптоми

iStockphoto

  • Подуване, отичане (защото лечението винаги се осъществява в течна среда), болка (причинена от подуването), висока температура и възпаление (дължащи се на увеличения кръвен поток в тъканите, които се лекуват), отделяне на гной (за да се изхвърлят остатъците и вторичните продукти от лечебния процес), което евентуално може да бъде примесено с кръв (по време на възстановяването на тъканите капилярите се пукат лесно), нощни изпотявания (когато работи туберкулозната бактерия), главоболие (дължащо се на подуването на мозъчния оток в съответстващата на органа мозъчна област) и умора (тъй като автономната нервна система се намира в продължително състояние на ваготония).
  • Тъй като „болестите” са или функционално подобрение на даден орган (активна фаза) или лечебни симптоми (възстановителна фаза), и поради това те винаги имат смисъл, много от установените теории трябва да се преразгледат. В светлината на новата медицинска парадигма твърдения, че токсини, неуравновесени нива на рН, дефектни гени и други подобни причиняват болести, вече не са логични, защото са основани на грешни предпоставки.
  • Разбира се непълноценното хранене, пушенето, излагането на електромагнитни замърсители, амалгамени пломби, негативни мисли, песимистична нагласа патогенна микрофлора и други неблагоприятни фактори, изчерпват енергията на организма. Всички въздействия, които изсмукват жизнеността на тялото правят възстановяването много по-трудно и може да допринесат за сериозни усложнения, особено по време на лечебната криза. Поради високата си токсичност повечето фармацевтични лекарства брутално прекъсват естествения лечебен процес и дори могат да причинят смърт, както можем да видим при изключително високия брой жертви на химиотерапията.
  • Една диета, богата на био хранителни вещества, изчистването от геопатични стресови зони, практикуването на йога и медитация и други подобни може да ускори неимоверно процеса на възстановяване. Отдавна се знае, че положителното мислене, както и някои специфични звуци и цветове ускоряват вибрационната честота на тялото и разбираемо допринасят за излекуването. Това увеличение на енергията обяснява „спонтанната ремисия”. С него се обяснява и лечебната сила на любовта, молитвите и свещенните места. То е основата, върху която действа плацебото.
  • И накрая, самото разбиране на Петте биологични закона има лечебен ефект, тъй като то освобождава ума от страха и вдъхва доверие в творческата мъдрост на майката Природа.“
    д-р Хамар
  • Ветом спомага за нормализиране на микрофлората в организма, засилва имунитета и концентрацията на интерферон в кръвта и лимфата. 🙂
  • Бъдете здрави!

Цена:                    
За информация или поръчки 
на тел Viber   0879 28 95 58  Стефан Спасов