Споделете ни:

Пробиотиците в борбата за опазване на популацията на България

  • Целта на употреба на препарата е да се осигури оцеляване на популацията.  След употреба, започват да се произвеждат цитокини, по-специално щам на Bacillus subtilis , който стимулира произвеждането на а-2-интерферон  (патент No. 1839459). В хода на изследването бе установено, че Препаратите Ветом имат невероятната способност веднага да предизвикат унищожаването на вируси и гъбички, патогенни бактерии, алергени и други вражески бактерии.
  • В резултат, интерферон-α 2,  който  изпълнява функцията – координация на имунната система на различни клетки , се забавя като следствие растежа и разпространението на инфекции. Също интерферон α 2, забавя процеса на въздействие на  Т-супресорите, които потискат имунния отговор на В-лимфоцитите и други Т-лимфоцитни антигени.
  • Тъй като броят на рецепторите на мембраната на имунните клетки, дължащи се на интерферон α 2, става по-голям, процесът на улавяне и изяждане на чуждите клетки също се увеличава. В същото време, производството на специфични антитела, които разрушават антигенитге, се ускорява. Интерферон α 2 изгражда защитен механизъм срещу възбудителите вътре в самите клетки, усилва се растежа на протеините  на клетъчната мембрана и по този начин се подобрява разпознаването и премахването на Т-клетките антигени.
  • Ветом 1.1 

   Прах на Комаров

По материали от интернет

 

Цена:               
За информация или поръчки 
на тел Viber   0879 28 95 58  Стефан Спасов