Стареенето е естествен процес?
Стареенето е естествен процес?
Стареене, пробиотици, автофагия …
Стареенето е естествен процес. Единственият начин за борба със
стареенето е правилна, балансирана микробиома.
Бактериите са антиоксидатели, неизчерпаем източник на енергия.
Нужна им е подходяща храна, редовно зареждане с ново разнообразно
бактерийно поколение, подходящо PH и топлина. Ние сме бактериен инкубатор,
с идеална аеробна и температурна среда за размножаване на бактериите.
Колонии. Във всеки човек има от 2 кг. до почти 3.5 кг. бактерии.
Микробиом, играещ водеща роля в тялото ни. Там се синтезират, ензими,
ферменти, естествени антибиотици, хормони, антитела,
регулира се нервната система, психиката, метаболитните процеси.
Пребиотици
Живата храна и вода необходими за подхранването
на микробите в организма ни, е правилното решение.
Ветом в съчетание с микроелементи и растителна храна.
Например млади кълнове и спирулина отлично се съчетава
с всички видове Ветом.
Ветом – пътят към истинското здраве
12/01/2022
Препаратите, произведени от научно-производствена фирма “Изследователски център”,
са високоефективни и с широкоспектърно действие.
Bacillus subtilis щам VKPM B-10641 (DSM 24613),
Bacillus amyloliquefaciens щамове VKPM B-10642
Стареенето е естествен процес?
Автофагия
Механиката на автофагията е вече добре изучена:
това е съвкупност от вътрешни процеси, които събират,
възстановяват или/и преработват остарели или повредени клетъчни
компоненти в нови молекули и структури, необходими за клетката.
Нарушенията в този рециклиращ механизъм, водят до натрупване
на излишни, неактивни фрагменти на клетката и „отпадъци”, загуба
на ефективност и стареене на тъканите.
Натрупаният опит в изследването на тези процеси, повишава възможностите
за управление на автофагията: възможно е редуциране на процеса на
клетъчното стареене и поддържане на тъканите млади и за много по-дълго време..
Стареенето е естествен процес?
Придобитите бактерии , образуват колонии, размножават се,
но тъй като живеят в кислородна среда, а в организма не,
основно в дебелото черво и в края на тънкото е отсъствие на кислород,
те не издържат повече от 3-4 часа. След което организма се храни
с висококалорична, богата, балансирана храна.
Непрекъснатото добавяне на полезни бактерии
е процес на балансирано хранене.
Външни фактори
2.1. Неограничено време излагане на температура
в диапазона от минус 196 ° C до плюс 60 ° C.
Краткосрочно излагане на температури до 300 ° C.
2.2. Стомашен сок – рН до 1,2.
2.3. Жлъчка – рН до 12.
2.4. Етилов алкохол.
2.5. Ултравиолетово осветление.
2.6. Вакуум – до 10-4 mm Hg
Външни фактори
В процеса на държавна регистрация на всички препарати
от серията Vetom, беше одобрен температурният диапазон
на съхранение и транспортиране в диапазона от 0 ° C до 30 ° C,
при който продуктите гарантирано запазват декларираните свойства.
Всички материали в сайта ни имат основно информативен характер и не може да заместят консултацията ви с лекар. Преди да предприемете лечение, моля да се консултирате с лекар специалист.