Козметична глина.

Използва се като маска за поддръжка на лицето.

Биологично активните вещества, съдържащи се в ферментиралия бактериален царевичен екстракт и прах от черна глина,  заздравяват кожата на лицето, което позволява на организма да увеличи нейната  еластичност, да подобри цвета, да изглади и да предотврати появата на бръчки, да намали количеството мазнини.

Подходящ за нормална, суха, мазна, комбинирана и друг вид кожа.

Не е лекарство.

Начин на употреба

Съдържанието на пакета се разтваря до консистенцията на крем с вода или билкова настойка или други течности по преценка на потребителя.

Сместа се нанася равномерно върху почистена, леко овлажнена кожа на лицето и шията, като се избягва зоната около очите.

Времето на употреба на маската е от 2 до 15 минути, в зависимост от вида на кожата и дебелината на нанесения глинен слой.

Не позволявайте пълно изсъхване на маската.

Измийте  с вода.

Противопоказания

Чувствителност към компонентите.

Условия за съхранение

Съхранявайте в сухи помещения при околна температура от 0 ° C до 25 ° C и относителна влажност, която не е по-висока от 75%.

Срок за годност

36 месеца от датата на производство. Датата на производство се намира в горната част на опаковката.

Особени предпазни мерки.

Няма

Състав
Глина на прах, с различен цвят в една опаковка от 10 гр – бял, жълт,  зелен, червен, розов, черен; царевичен екстракт, ферментирал с бактериите Bacillus amyloliquefaciens щам VKPM В-10642 и Bacillus amyloliquefaciens щам VKPM В-10643. (Ветом 2)

Всеки цвят е подходящ за определен вид кожа на лицето. Бял, Ветом 2.63 – за проблемна, мазна и комбинирана кожа. Син, Ветом 2.57 – за суха, нормална и мазна кожа. Жълт, Ветом 2.61 –  за мазна и комбинирана кожа. Зелен, Ветом 2.59 – за суха, нормална и мазна кожа. Червен, Ветом 2.60 – за суха нормална и мазна кожа. Розов, Ветом 2.62 – за чувствителна кожа. Черен, Ветом 2.58 – за нормална, омазнена и комбинирана кожа. Не е лекарствено средство.

За информация
на Viber   0879 28 95 58  Стефан Спасов  или на телефон   0893 71 58 87 Илонка Михайлова