Споделете ни:

 

Интерферон, свой или чужд

Алфа интерферон е белтък, който се произвежда от организма в отговор на различни инфекции.

Такъв белтък в кръвта помага на имунната система в борбата с инфекциозните заболявания и може да забави или да спре растежа на раковите клетки.

Интерфероните стимулират имунната система при различни видове заболявания:

Интерферон алфа-2 спомага  при СПИН болни, хронична миелогенна левкемия, при левкемия свързана с Капоши сарком, малигнен меланом, Condylomata acuminatа, хроничен хепатит С и хроничен хепатит В
Интерферон предпазва от множествена склероза, човешки папиломен вирус (HPV)
Страничните реакции от алфа интерферон приеман по неестествен път, външно, перорално или инжекционно  са грипоподобни оплаквания, главоболие, повръщане, загуба на апетит и на тегло, депресия и други.

 

 

При попадане на чуждо тяло:

  • вирус, бактерия, гъбички или др., в организма ни, как реагира защитната система. Най-общо казано, при срещата на антитяло и антиген, се отделя интерферон, белтък с основно информационна функция. При приемане на Ветом 1.1 се стимулира отделянето на интерферон, но по естествен път , от заселените бактерии в чревния тракт. Той съдържа информация която по кръвен и лимфен път, съобщава на имунната система как да отреагира, какви и колко точно антибиотици да бъдат изработени. Ето защо никога не се получава предозиране и странични ефекти.
  •  

 

Цена:               
За информация или поръчки 
на тел Viber   0879 28 95 58  Стефан Спасов

 

ПОРЪЧКИ