хранителна добавка
за човешка консумация

  
Състав
Желатиновата капсула, царевичен екстракт, картофено нишесте, захароза, пробиотичен комплекс.
Дневна доза(3 капсули)съдържа:
399 мг царевичен екстракт; 300 мг картофено нишесте; 201 мг захароза(пудра захар); суха култура на пробиотични микроорганизми Bacillus amyloliquefaciens щам ВКПМ В-10643 (DSM 24615),1х10 на 9 степен КОЕ/г – 90 мг (КОЕ – колониобразуващи единици).
Ветом 4  не е лекарствено средство.
Противопоказания
Индивидуална непоносимост към компонентите на препарата,бременност и кърмене.
Препоръчаните дози да не се превишават.
Внимание  Ветом 4  не е заместител на разнообразното хранене.
Да се пази от деца.  Да се съхранява при относителна влажност не повече от 75% и температура на въздуха не повече от 30С. Срок на годност – 2 години след датата но производство указана на опаковката.
Една опаковка съдържа 50 капсули с тегло по 0,33гр.
Дозировки
Вече сте минали курса с Ветом 1.1 – 10 дни + 2-3 дена почивка!?     
Честотата на вземане на Ветом 4 е пряко зависимо от състоянието на човешкото тяло.
При здрави хора препоръчителната доза на приемане е най-малко (2-5) дози на ден, в продължение на 10 дни и повече.
При наличие на заболяване, честотата на приемане трябва да бъде увеличена до (5-10) дози на ден, в продължение на 10 дни и повече, до пълно оздравяване.
Ветом 4  не предизвиква пристрастяване.  Ветом 4 се приема перорално.
1 доза = една капсула (0.33 g).
Ветом 4 не е лекарствено средство!
                  Цена: 40 лв/бр.
            
 За информация
на Viber   0879 28 95 58    или на телефон   0893 71 58 87 Стефан Спасов
Производител:
фирма „НПФ  Исследовательский центр“ООО, Русия, 630559, Новосибирска област, Новосибирски район, р.п. Колцово, промзона, корпус 200. Телефон: +7 905 934 36 30   E-mail: vetomcompany@gmail.com
Ветом 4
Ефектът се осигурява от свойствата на бактериите Bacillus amyloliquefaciens, друг щам различен от Ветом 3,  които, размножавайки се предимно в тънкото черво, отделят протеолитични, амилолитични, целулозолитични ферменти, биологично активни вещества, които погасяват ръста и развитието на патогенната и условно-патогенната миклрофлора. Вследствие на този процес в червата се нормализира микробния състав до съответната установена еволюционна норма, като почиства стените от непреработена храна, което довежда до активното изхвърляне на токсините от организма и безпрепятствена доставка на биологични активни и хранителни вещества. Под въздействието на Ветом 4 се нормализира: метаболизма, храносмилането и всмукването на биологично активните компоненти на храната в стомашно – чревния тракт.“ Ветом 4 е част от общият целогодишен курс, необходим за човека, при съвременните условия на живот.
Бъдете здрави ∞ !
  „Здравето се постига с балансирана храна, богата на микроелементи и витамини, пиене на чиста вода между храненията (1 час преди и един след ядене), чисти черва и спокойно съзнание  и разбира се физическа активност“.