Споделете ни:

        Ветом 4 + Ветом 1.1 при слаб имунитет

 •   „Ветом 4 е за тънкото черво, Ветом 1.1 с интерферон е за дебелото черво.

Започва се с:

 • Ветом 4  Ефектът се осигурява от свойствата на бактериите Bacillus amyloliquefaciens, друг щам различен от Ветом 3,  които, размножавайки се предимно в тънкото черво, отделят протеолитични, амилолитични, целулозолитични ферменти, биологично активни вещества, които погасяват ръста и развитието на патогенната и условно-патогенната миклрофлора. Вследствие на този процес в червата се нормализира микробния състав до съответната установена еволюционна норма, като почиства стените от непреработена храна, което довежда до активното изхвърляне на токсините от организма и безпрепятствена доставка на биологични активни и хранителни вещества. Под въздействието на Ветом 4 се нормализира: метаболизма, храносмилането и всмукването на биологично активните компоненти на храната в стомашно – чревния тракт.
 • При наличие на заболяване, честотата на приемане трябва да бъде увеличена до (5-10-15) дози на ден през 2-4 часа по една капсула, в продължение на 10 дни.
 • Без почивка се продължава с:
 • Ветом 1.1  Ефектът се осигурява от свойствата на бактериите Bacillus subtilis, които, размножавайки се предимно в дебелото черво, отделят протеолитични, амилолитични, целулозолитични ферменти; стимулират отделянето на левкоцитен, човешки, интерферон Alfa-2; бацитрацини, които погасяват ръста и развитието на патогенната и условно-патогенната миклрофлора, други биологично – активни вещества. Тези ферменти се разпространяват в кръвта и при наличие на вирус стопират развитието му, което спомага на имунната система да се справи с нашественика!
 • Честота на приемане  (5-10-15) дози на ден през 2-4 часа по една капсула, в продължение на 10 дни.
 • Отсъствието на полезните бактерии в храносмилателния тракт е проблем на човечеството!
  Следва профилактично приемане на Ветом 2 по една  до три дози на ден, няколко месеца!
  Една доза = една капсула

Цена за един комплект – 80 лв.

Приемаме поръчки! Очакваме зареждане!

ПОРЪЧКИ

 

 • За информация или поръчки
  на тел.Viber   0879 28 95 58   или на  order@vetom.bg
  Стефан Спасов