Ветом 1.1 (капсули)

Хранителни добавки с бактерии, за цялото семейство и приятели. Целогодишен курс.

Споделете ни:

 

 

Хранителна добавка 

 

 

Ветом 1.1 (капсули)

Ефектът се осигурява от свойствата на бактерията Bacillus subtilis, които, размножавайки се главно в дебелото черво, отделят биологично активни вещества, които потискат растежа и развитието на патогенна и опортюнистична микрофлора. В резултат на този процес микробният състав на червата се трансформира в съответната еволюционна норма, стените му се почистват от несмилаеми остатъци от храна, което допринася за активното отстраняване на токсините от тялото, безпрепятственото доставяне на биологично активни и хранителни вещества . Под влиянието на Vetom 1.1 се нормализират: метаболизъм, храносмилане и усвояване на биологично активни хранителни компоненти в стомашно -чревния тракт.

Област на приложение

Препоръчва се като биологично активна хранителна добавка като допълнителен източник на пробиотични микроорганизми за подобряване на функционирането на стомашно -чревния тракт и възстановяване на чревната микрофлора.

Състав

  • Капсула-желатин,съдържание: царевичен екстракт,картофено нишесте, захароза, комплекс.
  • Дневна доза (3 капсули)съдържа: царевичен екстракт – 399 мг; картофено нишесте- 300 мг; захароза(пудра захар) – 201 мг; суха култура на пробиотични микроорганизми Bacillus subtilis, щам ВКПМ В-10641 (DSM 24613) 1х10 на 9 степен КОЕ/г – 90 мг (КОЕ – колонообразуващи единици).

Противопоказания 

Индивидуална непоносимост към компонентите, бременност и кърмене.

Препоръчаните дози да не се превишават.

  • Внимание:!! Ветом 1.1  не е заместител на разнообразното хранене. Да се пази от деца.  Да се съхранява при относителна влажност не повече от 75% и температура на въздуха не повече от 30оС. Срок на годност – 2 години след датата но производство указана на опаковката. Една опаковка съдържа 50 капсули с тегло по 0,33гр.

Дозировки

  • Ветом 1.1 се прилага перорално.
  • Честотата на вземане на Ветом 1.1 е пряко зависимо от състоянието на човешкото тяло.
  • При здрави хора препоръчителната доза на приемане е най-малко (2-3) дози на ден, в продължение на 10 дни. Честота на всеки три месеца. 
  • При наличие на заболяване, честотата на приемане трябва да бъде увеличена до 5 дози на ден в продължение на 10 дни . След това можете да приемате Ветом 2 ил др. от серията.
  • Преди това е препоръчително да  вземете Ветом 3 или Ветом 4 според указанията, в зависимост от вашето предпочитание! Допускат се комбивации между Ветом 4 (Ветом 2 или Ветом 3) и Ветом 1.1.   Не предизвиква пристрастяване.
  • 1 доза = една капсула (0.33 g).

Ветом 1.1  не е лекарствено средство!!!  

Цена за един брой – 38 лв.

 

ПОРЪЧКИ

 

 

За информация моля позвънете на тел./Viber   0879 28 95 58   

или напишете на  order@vetom.bg
Стефан Спасов

“Да бъдеш здрав или болен е твое собствено решение, не е нещо което ти се случва!!”
Производител:

ООО НПФ << Исследовательский центр>>. Россия,
630559 Новосибирская область, Новосибирский район, р.п. Кольцово, промзона, корпус 200.Телефон: +7 905 934 3630
E-mail: vetomcompany@gmail.com

 

Бъдете здрави ∞ !

 

 

 

 

  “Здравето се постига с балансирана храна, богата на микроелементи и витамини, пиене на чиста вода между храненията (1 час преди и един след ядене), чисти черва и спокойно съзнание  и разбира се физическа активност”.
    автор Стефан Спасов

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 1 =

Translate »
error: Съдържанието е защитено!!! !!
БЪРЗА ПОРЪЧКА