Споделете ни:

хранителна добавка

Ветом 2.26 съдържа съставките на Ветом 1.1 и Ветом 4 взети заедно в едно.

          Състав:

  • Царевичен екстракт, ферментирал от бактериите на щам Bacillus subtitles  ВКПМ В-10641 (DSM 24614) и  щам Bacillus amyloliquefaciens ВКПМ В-10643 (DSM 24615), натриев хлорид, дестилирана вода.

Една доза – две капки.

  • Ветом 2.26 е разфасован по 10 мл, което съставлява около 100 дози във флакон, в зависимост от капкомера.
  • Кратността на приемане, перорално, е в пряка зависимост от състоянието на човека. За здрави хора, профилактично, препоръчаната дневна доза на Ветом 2.26 е не по-малко от 2-3 дози на ден , продължителност на приемането 10 дни.
  • Ако човек се чувства болен следва да увеличи кратността на приемането до (5-10) и повече дози на денонощие, в равни промеждутъци от време (през 2-4 часа).
  • Ветом 2.26  не предизвиква пристрастяване.
  • Ветом 2.26  не е лекарствено средство!!!
  • Не се взема по време на антибиотично лечение.

 

  • Противопоказания: Индивидуална непоносимост към компонентите на препарата, бременност и кърмене.
  • Препоръчаните дози да не се превишават.
  • Внимание:!! Ветом 2.26   не е заместител на разнообразното хранене.
  • Да се пази от деца.
  •  Да се съхранява при относителна влажност не повече от 75% и температура (0-10)град С. След отваряне на флакона, препарата може да се съхранява не повече от две седмици при  температура (0-10)град С.
  • Срок на годност – 2 години след датата на производство, указана на опаковката.

Цена за една опаковка – 46 лв

За информация или поръчки
на тел.Viber   0879 28 95 58   или на  order@vetom.bg
Стефан Спасов

Пояснение

  • Ефектът се осигурява от свойствата на бактериите Bacillus subtilis, Bacillus amyloliquefaciens, които, размножавайки се в тънкото и  дебелото черво, отделят протеолитични, амилолитични, целулозолитични ферменти; стимулират отделянето на левкоцитен, човешки, интерферон Alfa-2; бацитрацини, които погасяват ръста и развитието на патогенната и условно-патогенната миклрофлора.
  •  Вследствие на този процес в червата се нормализира микробния състав , като почиства стените от непреработена храна, което довежда до активното изхвърляне на токсините от организма и безпрепятствена доставка на биологични активни и хранителни вещества, нормализира се: метаболизма, храносмилането и всмукването на биологично активните компоненти на храната в стомашно – чревния тракт.“
  • Ветом  спомага при възстановяване преди, по време и след химиотерапия и лъчетерапия.
  • Допринася за повишаване активността на имунната система, като естествен начин за борба със заразните болести и предизвиканите от тях усложнения от бактериален и вирусен произход, а също  като съпътстващо приложение при: остри и хронични инфекции на дихателните пътища; по време на грипни епидемии и след лечение с антибиотици при бактериални инфекции като – бронхит, ангина, бронхопневмония, фарингит, отит, синузит и др.; податливост към инфекции след временно отслабване  защитните сили на организма; по време и след лечение на бактериални инфекции на кожата и след хепатит.
  • Повлиява благоприятно на общото състояние на организма:  при пролетна умора или два пъти в годината: преди и по време на грипен сезон, като способства за облекчаване тежестта на сезонните простудни, грипни и грипоподобни състояния и за намаляване на честотата им; при започващо лечение на бактериално или вирусно заболяване.