КАКВО Е ВЕТОМ? Интерферон?

Хранителни добавки с бактерии, за цялото семейство и приятели. Целогодишен курс.

Споделете ни:

Прeпаратът Ветом

Научно-производствена фирма «Исследовательский центр»

ИНТЕРФЕРОН

„Човешкият  интерферон алфа-2 левкоцитен, се получава  кръстосването на микроорганизма Плазмид с бактерията Бацилус субтилис. Той е полипептид, състоящ се от 168 аминокиселини фрагмента.  Той оказва антивирусни, анти проли феративни, имунорегулиращи диференциацията въздействия. Интерферон алфа 2 човешке, левкоцитен се свързва с рецепторите по повърхността на клетката, като по този начин стимулира процесите вътре в клетката. Счита се, че тези процеси са свързани с потискане на вирусната ре пликация в клетките, потискане на размножаването на клетките и имуно модулиращи процеси. Освен това, усилва фагоцитната активност на макрофагите, цитотоксичната активност на Т-клетките и активността на клетките наречени „естествени убийци“ (NK-клетки). “ от интернет

                                          Защо ни е необходим целогодишен курс на  Ветом за цял живот?

 • Майчини бактерии-микробиом
  Когато говорим за микробиом, визираме основно чревния тракт, защото именно той е  определящ за имунната система и здравето. Нови научни открития и доказателства  потвърждават, че всяко заболяване като затлъстяване,автоимунни заболявания, диабет,  сърдечно-съдови, алергии, онкологични, проблеми са съпътствани с дисбаланс на чревния  микробиом.
  В здравия организъм, са заселени микроорганизмите / бактерии от рода Бацилус и др./които са в симбиоза с   майчините бактерии(микробиом), като ние им осигуряваме храна, а те подпомагат   храносмилането и имунната ни система, осигуряват синтеза на витамини, и ни защитават от   патогенни микроорганизми..

Ветом

Процедурата за използване на нашите препарати, не може да се нарече лечение. Смисълът му е, че тялото „помни“ как трябва самостоятелно да се грижи за качеството на живот и да реализира своите потенциали, в границите на заложените възможности от природата.

 • Ако болестта вече съществува в организма и човек не е в състояние да я овладее, трябва да се консултира със лекар специалист за неговата професионална помощ.
 • Ветом 1.1 или прах на Комаров (изберете своя собствена формула), Ветомгин – бактериален щам Bacillus subtilis VKPM B-10641 (DSM 24613)) – 5- 10 дози на ден на приблизително равни интервали от време за 10 дни . Повторете веднъж на 6 месеца. Между тях може да се използва през ден по една капсула, през месец, ако има или няма признаци на заболяване. Ако го използвате в  състояние на болест, тялото по-активно ще се съпротивлява на болестта, което ще се отрази на неприятни усещания (температура, втрисане и др.) и по-бързо възстановяване. Трябва да се има предвид, че ефекта е пряко пропорционален на честотата на приложение. Ветом 1.1 се използва в съчетание с Ветом 2  или 3-4 за пълно и ефективно нормализиране на чревната система, за засилване на имунната система  при което да бъде приложен интерферона при нужда, по естествен път от собствени бактерии!?
 • Предозиране отсъства!

Ползователи

 • Повечето ползователи на   Ветом, виждат ефекта  от дългогодишна употреба, без прекъсване.  За профилактика употребяват   следната схема:
 •  Ветом 2 се взема за 3 – 10 дни в схема по 5 капсули на денонощие, през 3 – 4 часа, по една капсула.   Бактериите Bacillus amyloliquefaciens, които, размножавайки се в чревния тракт, края на тънкото  или дебелото  черво, отделят протеолитични, амилолитични, целулозолитични ферменти, биологично активни вещества, погасяват ръста и развитието на патогенната и условно-патогенната миклрофлора. Вследствие на този процес, в червата се нормализира микробния състав до съответната установена еволюционна норма, като почиства стените от непреработена храна, което довежда до активното изхвърляне на токсините от организма и безпрепятствена доставка на биологични активни и хранителни вещества.
 • Ветом 1.1  се взема за 3- 10 дни в схема по 5- 10 капсули на денонощие. През 2 – 4 часа, по една доза с вода, чай, кафе или друга течност.  Ефектът се осигурява от свойствата на бактериите Bacillus subtilis, които, размножавайки се предимно в дебелото черво, отделят протеолитични, амилолитични, целулозолитични ферменти; стимулират отделянето на левкоцитен, човешки, интерферон Alfa-2; бацитрацини, които погасяват ръста и развитието на патогенната и условно-патогенната миклрофлора, други биологично – активни вещества. Тези ферменти се разпространяват в кръвта и при наличие на вирус стопират развитието му, което спомага на имунната система да се справи с нашественика!
 • Следва профилактично приемане на Ветом 2 от една до три дози на ден или една доза  през ден, една на седмица, индивудуално за всеки, няколко месеца!
 • Една доза = една капсула = три капки.!
 • „Бактерии от рода Bacillus в колекцията от индустриални микроорганизми, подпомагат значително  антагонистичните възможности на организма за следните видове инфекциозни микроорганизми-бактерии и гъбички при животните: Candida krusei, Candida albicans, Citrobacter diversus, Citrobacter freundii, Citrobacter freundii , Enterobacter agglomerans, Escherichia coli хемолитични и токсикогенни варианти, Klebsiella ozaenae, Klebsiella pneumoniae, Proteus vulgaris, Proteus mirabilis, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella enterica subsp. enterica serovar choleraesuis, Salmonella typhimurium, Salmonella enterica subsp. enterica serovar entereritidis, Salmonella enterica subsp. enterica serovar paratyphi B, Serratia marcescens, Shigella flexneri, Shigella sonnei, Staphylococcus haemolyticus, Staphylococcus aureus, Yersinia pseudotuberculosis, Yersinia enterocolitica.“ от Производителя

 

          Каква е разликата между различните продукти на серията ВЕТОМ

 

ПОРЪЧКИ

 

 

Бъдете здрави!
За информация или поръчки позвънете на :
на Viber или телефон  0879 28 95 58 , 0893715887    Стефан Спасов

  „Здравето се постига с балансирана храна, богата на микроелементи и витамини, пиене на чиста вода между храненията (1 час преди и един след ядене), чисти черва и спокойно съзнание  и разбира се физическа активност“.