Споделете ни:

Пробиотик Ветом

Ветом 1.1, Ветом 2.26, Ветом 3, Ветом 4, Пробиотичен курс +139 лв

 

Научно-производствена фирма «Исследовательский центр»

Майчини бактерии-микробиом

 •  Когато говорим за микробиом, визираме основно чревния тракт, защото именно той е   определящ за имунната система и здравето. Нови научни открития и доказателства   потвърждават, че всяко заболяване като затлъстяване,автоимунни заболявания, диабет,   сърдечно-съдови, алергии, онкологични, проблеми са съпътствани с дисбаланс на чревния   микробиом.
 • В здравия организъм са заселени микроорганизмите /Бацилус и др./които са в симбиоза с   майчините бактерии(микробиом), като ние им осигуряваме храна, а те подпомагат   храносмилането и имунната ни система, осигуряват синтеза на витамини, и ни защитават от   патогенни микроорганизми.

Защо ни е необходим целогодишен курсли Ветом за цял живот?

На база многогодишния опит в бившия Съветски съюз и Русия

След това Русия, Казахстан, Украйна, Латвия, Беларус и много др. бивши соц. държави  и   напоследък в Европа и България в това число, може да се каже, че повечето ползователи на   Ветом виждат ефекта  от дългогодишна употреба, без прекъсване.  За профилактика употребяват   следната схема:

 • Ветом 2 се взема за 20 дни в схема по 5 капсули на денонощие, през 4 часа, по една капсула.
 • или
 • Ветом 3 се взема за 10 дни в схема по 5 капсули на денонощие, през 4 часа, по една капсула.
 • Ветом 4 се взема за 10 дни в схема по 5 капсули на денонощие, през 4 часа, по една капсула.   Бактериите Bacillus amyloliquefaciens, които, размножавайки се в чревния тракт, отделят протеолитични, амилолитични, целулозолитични ферменти, биологично активни вещества, погасяват ръста и развитието на патогенната и условно-патогенната миклрофлора. Вследствие на този процес в червата се нормализира микробния състав до съответната установена еволюционна норма, като почиства стените от непреработена храна, което довежда до активното изхвърляне на токсините от организма и безпрепятствена доставка на биологични активни и хранителни вещества.
 • Останалите две опаковки Ветом 2.26 и Ветом 1.1 (може  също само Ветом 1.1 две опаковки)се изпиват за 10 дни в схема по 10 капсули на денонощие, като се редуват. През 2 часа и половина, по една доза с вода, чай, кафе или друга течност.  Ефектът се осигурява от свойствата на бактериите Bacillus subtilis, които, размножавайки се предимно в дебелото черво, отделят протеолитични, амилолитични, целулозолитични ферменти; стимулират отделянето на левкоцитен, човешки, интерферон Alfa-2; бацитрацини, които погасяват ръста и развитието на патогенната и условно-патогенната миклрофлора, други биологично – активни вещества. Ролята на течния Ветом 2.26 е да нормализира микрофлората в устната кухина, също, там откъдето започва храносмилането.
 • Следва профилактично приемане на Ветом 2 по една до три дози на ден, няколко месеца!
 • Една доза = една капсула = две-три капки!
 • Човек се чувства здрав.

При онкологични заболявания

 •  Вземат Ветом 1.1 по 10 – 15 капсули на денонощие, в рамките на един, два и повече месеца без   ограничение и  без прекъсване.По време на химиотерапия и лъчетерапия е силно   препоръчително.
 • При общи вирусни инфекции (ОВИ) Ветом 1.1 една- две опаковки (50-100 капсули) в рамките на   десет дни, в равни промеждутъци за денонощието, средно по 5-10 капсули, следва Ветом 2, една   опаковка по 5 капсули, в равни промеждутъци за денонощието, в рамките на десет дни.

За пациенти със захарен диабет

 •  За вас практиката съветва да използвате Ветом 1,23, Ветом 1.1 капсули или прах на Комаров които са  без захар. За да започнете курса на оздравяване, започнете много внимателно – с минималната възможна доза, пример 1 капсула или капка на ден. Това се дължи на факта, че концентрацията на захарта ви  в кръвта може да падне много бързо, което ще доведе до нежелани последствия.

При отсъствие на отрицателни ефекти

 •  Увеличете честотата на приемане на до 7-10 дози на ден. Продължителността на приемането за един курс не трябва да надвишава 10 дни, с последващи 10 дни почивка. Следващият курс може да се повтори след един месец. В интервалите между курсовете е желателно да се взематВетом 2 или  Ветом 3 и 4 в течна форма или капсули, по  2-3 дози на седмица редуващи се.

За пациенти с автоимунни заболявания

 •  Процесът на оздравяване от Ветом не стимулира, а оптимизира дейността на имунната система. Състоянието на вашия хуморален и клетъчен имунитет след курса на възстановяване ще съответства  на здравословно състояние на вашето тяло. Ако решите да се подложите на оздравителен курс  с  Ветом, е много желателно да го направите под наблюдението на лекуващ лекар. Започнете курса  предпазливо, подобно на метода на възстановяване, препоръчан за пациентите с диабет.

Каква е разликата между различните продукти на серията ВЕТОМ

Източник -Производителя на серията Ветом

Бъдете здрави!
За информация или поръчки позвънете на :
на Viber или телефон  0879 28 95 58    Стефан Спасов

  „Здравето се постига с балансирана храна, богата на микроелементи и витамини, пиене на чиста вода между храненията (1 час преди и един след ядене), чисти черва и спокойно съзнание  и разбира се физическа активност“.