Споделете ни:

Пробиотик Ветом

Научно-производствена фирма «Исследовательский центр»

Защо ни е необходим целогодишен курсли Ветом за цял живот?

 • Майчини бактерии-микробиом
  Когато говорим за микробиом, визираме основно чревния тракт, защото именно той е  определящ за имунната система и здравето. Нови научни открития и доказателства  потвърждават, че всяко заболяване като затлъстяване,автоимунни заболявания, диабет,  сърдечно-съдови, алергии, онкологични, проблеми са съпътствани с дисбаланс на чревния  микробиом.
  В здравия организъм са заселени микроорганизмите / бактерии от рода Бацилус и др./които са в симбиоза с   майчините бактерии(микробиом), като ние им осигуряваме храна, а те подпомагат   храносмилането и имунната ни система, осигуряват синтеза на витамини, и ни защитават от   патогенни микроорганизми..

Пояснения

 • Процедурата за използване на нашите препарати за възстановяване и поддържане на правилното ниво на здравето на хората не може да се нарече лечение. Наричаме го подобряване на здравето – смисълът му е, че тялото „помни“ как трябва самостоятелно да се грижи за качеството на живот и да реализира своите потенциали, в границите на заложените възможности от природата.
 • Ако болестта вече съществува в организма и човек не е в състояние да я овладее, трябва да се консултирате със лекар специалист за неговата професионална помощ. Но ако от ранна възраст редовно се прилагат технологии, базирани на препарати от серията Ветом, тогава вероятността качеството на живот да бъде на високо ниво се увеличава значително, а също и вероятността за увеличение на продължителността му.
 • Ветом 1.1, или ветом 1.23 или прах на Комаров (изберете своя собствена формула) – бактериален щам Bacillus subtilis VKPM B-10641 (DSM 24613)) – 5- 10 дози на ден на приблизително равни интервали от време за 10 дни , Повторете веднъж на 6 месеца. Между тях може да се използва, през месец, ако има признаци на заболяване. Ако го използвате в  състояние на болест, тялото по-активно ще се съпротивлява на болестта, което ще се отрази на неприятни усещания (температура, втрисане и др.) И по-бързо възстановяване. Трябва да се има предвид, че лечебният ефект е пряко пропорционален на честотата на приложение. Предозирането с броя на приетите препарати не вреди на организма. Не се препоръчва хората да приемат горните препарати повече от 10 дни, с изключение на хора с рак – тези пациенти трябва да използват тези лекарства редовно през целия си живот.
 • При онкологични заболявания
 • Препоръчително е хората, които приемат химиотерапевтични лекарства, да придружават този процес с курс на рехабилитация с ветоми и той трябва да започне поне един-два дена преди приема на лекарствата. Но ще бъде по-ефективно да започнете да го приемате  5 дни преди лечението. Трябва да го  приемате с кратност от 7-15 дози на ден. Това ще осигури висока ефективност на терапевтичните мерки и ще намали влиянието на вредните фактори от приема им върху организма. Подсиленото тяло е много по-ефективно при елиминирането на токсините. Този ефект се наблюдава много ясно при прием на алкохол – ако Ветом се приема преди или след пиене, тогава става трудно да се напиете.
 •  Вземат Ветом 1.1 по 10 – 15 капсули на денонощие, в рамките на един, два и повече месеца без   ограничение и  без прекъсване.По време на химиотерапия и лъчетерапия е силно   препоръчително. Прилагат се също така Ветом 2 или Ветом 4 и Ветом 3,+ Ноздрин в съчетания след консултация.
 • При общи вирусни инфекции (ОВИ) Ветом 1.1 една- две опаковки (50-100 капсули) в рамките на   десет дни, в равни промеждутъци, по една капсула през 3-4 часа,, средно по 5-10 капсули за денонощието, следва Ветом 2, една   опаковка по 5 капсули, в равни промеждутъци за денонощието, в рамките на десет дни. За провилактика виж по горе.
 • За пациенти със захарен диабет
 •  За вас практиката съветва да използвате Ветом 1.1 капсули или прах на Комаров. За да започнете курса на оздравяване, започнете много внимателно – с минималната възможна доза, пример 1 доза, в присъствие на друг човек.Това се дължи на факта, че концентрацията
 • на захарта ви  в кръвта може да падне много бързо, което ще доведе до нежелани последствия. При отсъствие на отрицателни ефекти. Увеличете честотата на приемане на до 7-10 дози на ден. Продължителността на приемането за един курс не трябва да надвишава 10 дни, с последващи 10 дни почивка. Следващият курс може да се повтори след един месец. В интервалите между курсовете е желателно да се вземат Ветом 2 или  Ветом 3 и 4 капсули, по  2-3 дози на седмица редуващи се както и Ноздрин паралелно.
 • За пациенти с автоимунни заболявания
 •  Процесът на оздравяване от Ветом не стимулира, а оптимизира дейността на имунната система. Състоянието на вашия хуморален и клетъчен имунитет след курса на възстановяване ще съответства  на здравословно състояние на вашето тяло. Ако решите да се подложите на оздравителен курс  с  Ветом, е много желателно да го направите под наблюдението на лекуващ лекар. Започнете курса  предпазливо, подобно на метода на възстановяване, препоръчан за пациентите с диабет.
 • На база многогодишния опит в бившия Съветски съюз и Русия, Казахстан, Украйна, Латвия, Беларус и много др. бивши соц. държави , Европа и България в това число, може да се каже, че повечето ползователи на   Ветом виждат ефекта  от дългогодишна употреба, без прекъсване.  За профилактика употребяват   следната схема:
 • Ветом 4 или Ветом 2 се взема за 10 дни в схема по 5 капсули на денонощие, през 4 часа, по една капсула.   Бактериите Bacillus amyloliquefaciens, които, размножавайки се в чревния тракт, края на тънкото черво, отделят протеолитични, амилолитични, целулозолитични ферменти, биологично активни вещества, погасяват ръста и развитието на патогенната и условно-патогенната миклрофлора. Вследствие на този процес в червата се нормализира микробния състав до съответната установена еволюционна норма, като почиства стените от непреработена храна, което довежда до активното изхвърляне на токсините от организма и безпрепятствена доставка на биологични активни и хранителни вещества.
  Ветом 1.1  се изпиват за 10 дни в схема по 5- 10 капсули на денонощие. През 2 – 4 часа, по една доза с вода, чай, кафе или друга течност.  Ефектът се осигурява от свойствата на бактериите Bacillus subtilis, които, размножавайки се предимно в дебелото черво, отделят протеолитични, амилолитични, целулозолитични ферменти; стимулират отделянето на левкоцитен, човешки, интерферон Alfa-2; бацитрацини, които погасяват ръста и развитието на патогенната и условно-патогенната миклрофлора, други биологично – активни вещества.
  Паралелно вземат Ноздрин (Ветом 3 – живи бактерии) за нормализиране микрофлората в носната, устната, ушната кухини и очите, гениталиите, кожата на тялото, краката.
  Следва профилактично приемане на Ветом 2 от една до три дози на ден или една доза  през ден, една на седмица, индивудуално за всеки, няколко месеца!
  Една доза = една капсула !
  Човек се чувства здрав
 • Методите за създаване на щамове от микроорганизми с желани свойства, разработени и приложени от производителя, позволиха на всички бактерии от рода Bacillus в колекцията от индустриални микроорганизми, да осигурят значителни антагонистични възможности за следните видове инфекциозни микроорганизми-бактерии и гъбички: Candida krusei, Candida albicans, Citrobacter diversus, Citrobacter freundii, Citrobacter freundii , Enterobacter agglomerans, Escherichia coli хемолитични и токсикогенни варианти, Klebsiella ozaenae, Klebsiella pneumoniae, Proteus vulgaris, Proteus mirabilis, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella enterica subsp. enterica serovar choleraesuis, Salmonella typhimurium, Salmonella enterica subsp. enterica serovar entereritidis, Salmonella enterica subsp. enterica serovar paratyphi B, Serratia marcescens, Shigella flexneri, Shigella sonnei, Staphylococcus haemolyticus, Staphylococcus aureus, Yersinia pseudotuberculosis, Yersinia enterocolitica.
 • Каква е разликата между различните продукти на серията ВЕТОМ
 • Източник -Производителя на серията Ветом
Бъдете здрави!
За информация или поръчки позвънете на :
на Viber или телефон  0879 28 95 58    Стефан Спасов

  „Здравето се постига с балансирана храна, богата на микроелементи и витамини, пиене на чиста вода между храненията (1 час преди и един след ядене), чисти черва и спокойно съзнание  и разбира се физическа активност“.