Споделете ни:

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

Състав

 • Капсула-желатин,съдържание: царевичен екстракт,картофено нишесте, захароза,пробиотичен комплекс.
 • Дневна доза(3 капсули)съдържа: царевичен екстракт – 399 мг; картофено нишесте- 300 мг; захароза(пудра захар) – 201 мг; суха култура на пробиотични микроорганизми Bacillus subtilis, щам ВКПМ В-10641 (DSM 24613) 1х10 на 9 степен КОЕ/г – 90 мг (КОЕ – колонообразуващи единици).

Противопоказания 

Индивидуална непоносимост към компонентите, бременност и кърмене.

Препоръчаните дози да не се превишават.

 • Внимание:!! Ветом 1.1  не е заместител на разнообразното хранене. Да се пази от деца.  Да се съхранява при относителна влажност не повече от 75% и температура на въздуха не повече от 30оС. Срок на годност – 2 години след датата но производство указана на опаковката. Една опаковка съдържа 50 капсули с тегло по 0,33гр.

Дозировки

 • Ветом 1.1 се прилага перорално.
 • Честотата на вземане на Ветом 1.1 е пряко зависимо от състоянието на човешкото тяло.
 • При здрави хора препоръчителната доза на приемане е най-малко (2-5) дози на ден, в продължение на 10 дни.
 • При наличие на заболяване, честотата на приемане трябва да бъде увеличена до (5-10-15) дози на ден в продължение на 10 дни + 2-3 дни почивка. След това можете да приемате Ветом 2 ил др. от серията.
 • Преди това е препоръчително да  вземете Ветом 3 или Ветом 4 според указанията, в зависимост от вашето предпочитание!
 • Ветом 1.1  не предизвиква пристрастяване.
 • 1 доза = една капсула (0.33 g).

Ветом 1.1  не е лекарствено средство!!! Не се взема  по време на антибиотично лечение.!!!

„Да бъдеш здрав или болен е твое собствено решение, не е нещо което ти се случва!!“

Цена за една опаковка – 36 лв

За информация или поръчки
на тел.Viber   0879 28 95 58   или на  order@vetom.bg
Стефан Спасов

Производител:

ООО НПФ << Исследовательский центр>>. Россия,
630559 Новосибирская область, Новосибирский район, р.п. Кольцово, промзона, корпус 200.Телефон: +7 905 934 3630
E-mail: vetomcompany@gmail.com

Пояснение

Ветом 1.1

 • Ефектът се осигурява от свойствата на бактериите Bacillus subtilis, които, размножавайки се предимно в дебелото черво, отделят протеолитични, амилолитични, целулозолитични ферменти; стимулират отделянето на левкоцитен, човешки, интерферон Alfa-2; бацитрацини, които погасяват ръста и развитието на патогенната и условно-патогенната миклрофлора, други биологично – активни вещества.
 • Вследствие на този процес в червата се нормализира микробния състав до съответната установена еволюционна норма, като почиства стените от непреработена храна, което довежда до активното изхвърляне на токсините от организма и безпрепятствена доставка на биологични активни и хранителни вещества, нормализира се: метаболизма, храносмилането и всмукването на биологично активните компоненти на храната в стомашно – чревния тракт.“
 • Ветом  спомага при възстановяване преди, по време и след химиотерапия и лъчетерапия.
 • Допринася за повишаване активността на имунната система, като естествен начин за борба със заразните болести и предизвиканите от тях усложнения от бактериален и вирусен произход, а също  като съпътстващо приложение при: остри и хронични инфекции на дихателните пътища; по време на грипни епидемии и след лечение с антибиотици при бактериални инфекции като – бронхит, ангина, бронхопневмония, фарингит, отит, синузит и др.; податливост към инфекции след временно отслабване  защитните сили на организма; по време и след лечение на бактериални инфекции на кожата и след хепатит.
 • Повлиява благоприятно на общото състояние на организма:  при пролетна умора или два пъти в годината: преди и по време на грипен сезон, като способства за облекчаване тежестта на сезонните простудни, грипни и грипоподобни състояния и за намаляване на честотата им; при започващо лечение на бактериално или вирусно заболяване.
 • Спомага за стимулиране на имунната система при пациенти с онкологични заболявания и засилване на потиснатата реакция на организма.

Подпомага оздравителния процес при човека.

Бъдете здрави ∞ !

 

  „Здравето се постига с балансирана храна, богата на микроелементи и витамини, пиене на чиста вода между храненията (1 час преди и един след ядене), чисти черва и спокойно съзнание  и разбира се физическа активност“.