Споделете ни:

хранителни добавки

 

 

 Едномесечен Ветом пробиотичен курс +   139 лв

 При сериозно увредено здраве

този пробиотичен курс „+“(Ветом 3+Ветом 4+Ветом 1.1+Течен Ветом 2.26) ще оптимизира микрофлората в храносмилателната  система, ще подпомогне имунната система, ще подготви организма да изработи  необходимият интерферон, с цел запознаване на имунната система с вида на чуждите вредни тела, за да бъдат отстранени, което ще доведе до въстановяване на еволюционно установените норми на хранене и защита. „Еднократно вземане на пробиотик за деня или за годината , не е достатъчно за възстановяване или поддържане здравето. Отсъствието на полезните бактерии в храната е проблем на човечеството!“

 Начин на прилагане:

  • Ветом 3 и Ветом 4 се вземат за 20 дни в схема по 5 капсули на денонощие. Редуват се през 3-5  часа, по една капсула. Бактериите Bacillus amyloliquefaciens,  които, размножавайки се в чревния тракт, отделят протеолитични, амилолитични, целулозолитични ферменти, биологично активни вещества, погасяват ръста и развитието на патогенната и условно-патогенната миклрофлора. Вследствие на този процес в червата се нормализира микробния състав до съответната установена еволюционна норма, като почиства стените от непреработена храна, което довежда до активното изхвърляне на токсините от организма и безпрепятствена доставка на биологични активни и хранителни вещества. 
  • Останалите две опаковки Ветом 2.26 и  Ветом 1.1 се изпиват за 10 дни в схема по 10 капсули на денонощие, като се редуват. През 2 часа и половина, по една доза с вода, чай, кафе или друга течност. Ефектът се осигурява от свойствата на бактериите Bacillus subtilis, които, размножавайки се предимно в дебелото черво, отделят протеолитични, амилолитични, целулозолитични ферменти; стимулират отделянето на левкоцитен, човешки, интерферон Alfa-2; бацитрацини, които погасяват ръста и развитието на патогенната и условно-патогенната миклрофлора, други биологично – активни вещества.  Ролята на течния Ветом 2.26 е да нормализира микрофлората в устната кухина, също, там откъдето започва храносмилането. 
  • Следва профилактично приемане на Ветом 2 по една  до три дози на ден, няколко месеца!
  • Една доза = една капсула = две/три  капки!

Човек се чувства здрав.

За информация или поръчки
на тел.Viber   0879 28 95 58   или на  order@vetom.bg
Стефан Спасов