Биосептин гел

Хранителни добавки с бактерии, за цялото семейство и приятели. Целогодишен курс.

Споделете ни:

Биосептин – козметичен гел

          

Състав:

  • Един грам гел съдържа: вода – 940 mkl; царевичен екстракт, обработен с Bacillus amyloliquefaciens щам VKPM В-10642 и Bacillus amyloliquefaciens щам VKPM В-10643 – 29.5 mg; агар – 20 mg; етилов алкохол – 10 mkl.; екстракт от сибирска ела – 0,5 mkl.
    Описание
  • От жълто-кафяв до светло-жълт цвят, полупрозрачен гел.

Опаковка

Биосептин гел се опакова в туби от полимерни материали, която е опакована с анотация в картонена кутия – 60 мл.

  • Срок на годност 2 години. Не използвайте след изтичане на срока на годност.
  • Условия на съхранение.
  • Да се съхранява на сухо място при температура (0 – 10) ° С и относителна влажност на въздуха не повече от 75%, на място недостъпно за деца.
  • Допуска се транспортиране при температура от 10 ° C до 30 ° C включително за не повече 18 дни.
  • Датата на производство е посочена върху опаковката.

Продукта е в процес на регистрация.

За информация  и поръчки
на тел.Viber   0879 28 95 58   или на  info@vetom.bg
Стефан Спасов

 

Биосептин спа

Състав:
Един грам гел съдържа: пречистена вода, екстракт от червени водорасли Porphyridium purpureum, екстракт от кафяви  водорасли Padina pavonica, биоензими, натурални аромати.

Опаковка

Биосептин гел се опакова в туби от полимерни материали, която е опакована с анотация в картонена кутия – 60 мл.

Гелът е ефективно средство, което облекчава дискомфорта по време на различни козметични процедури за тялото (епилация, депилация, татуировка, контурна пластмаса), а също така намалява периода на рехабилитация, елиминира раздразнението след увреждане от козметичните процедури (лазерна ресърфас, микродермабразия). Лесен за използване и ефективен, има лек охлаждащ ефект, спомага за възстановяването на естествената защитна бариера на кожата. Може да се използва върху чувствителни зони на епидермиса в областта на бикините и подмишниците.

Гелът се прилага преди и след козметични процедури, придружени от микротравми на епидемията:

– овлажнява и омекотява кожата;

– облекчава дразненето;

– забавя растежа на косата;

– Има успокояващи и охлаждащи свойства, премахва неприятните усещания (сърбеж, подуване и парене).

Гелът бързо се абсорбира, без да оставя филм и лепкаво усещане. Има приятен аромат, възстановява естествения баланс на кожата, овлажнява и отстранява нараняванията след козметична хирургия.

Начин на приложение

За да увеличите комфорта при козметични процедури, придружени от риск от нараняване на кожата:

– гелът се нанася на тънък слой върху почистена кожа и се втрива леко. За да се засили ефектът, е позволено да се нанасят няколко слоя от гела, предотвратявайки изсъхването на предишния нанесен слой в рамките на 15 до 30 минути, в зависимост от прага на чувствителност.

При процедури:

– по време на ултразвукова терапия нанесете гела с тънък слой върху почистена кожа и, като натиснете плътно манипулата върху кожата, използвайте плъзгащото се движение, за да извършите процедурата за времето, препоръчано от производителя на съответното устройство. Ако е необходимо, за по-добро плъзгане, можете да добавите гел по време на процедурата. Разпределете равномерно останалия гел по повърхността на кожата и го разтрийте с меки масажиращи движения. Ако е необходимо, увл