Биологични конфликти и Ветом.

Официален сайт - Саномед интернешинъл ЕООД - дистрибутор

Биологични конфликти и Ветом.

Биологични конфликти и Ветом.
Разбира се, в миналото, основното лечение, е било шаманството, при което, целта е омаловажаване на конфликтите.

Човечеството не е изчезнало.  🙂  Без билки, лекарства и  лак цини.

Биологични конфликти и Ветом.
Нека кажем, че женско същество, ако не може да свие гнездо, на подходящо място, в пряк или преносен смисъл, няма да снесе яйце.
Това е биологичен конфликт и не зависи от това какво мисли съществото, яде, движи се/не се движи, учи, пие илачи/ не пие и т.н.

Като намери уютно място, да свие гнездото си, за да може да отгледа поколение, ще снесе, яйчицето.  Колко да мисли или пие илачи, гнездо си трябва, такова , както го изисква биологията.

Биологични конфликти и Ветом.

Защо Ветом  е жизнено необходим в 99 % от случаите? Поради факта, че храната е лишена от към полезни бактерии. Тук конфликта  е, не мога да смеля това нещо, отново в пряк или преносен смисъл + още много каскадни биологични конфликти. Като резултат, основен симптом при 99% е дисбактериоза, което подсказва , че има проблем и трябва да се реши, не психически, а биологично.

 

Как се решава това, ами не с притеснение, психиатър, психолог, илачи, а с прибавяне в храната, на полезните, необходимите бактерии.

Мисли съществото, не мисли, пие, лекарства, не пие, бактерии са му нужни в тези случаи.

В този смисъл, човек е биологично социално същество, за всеки биологичен конфликт, като споменатите по горе, има специална програма, със симптоми и решения, заложена да спаси популацията.

Така, че Ветом се е доказал за последните 70 години, като чист продукт от природата, без ГМО и консерванти, без химии, хербициди и отрови. Все още съществуват такива места в сибирските ширини, места не докоснати от човешката технология.

Ако даден човек е в силна конфликтна активност за дълъг период от време, състоянието може да е фатално.

 

Конфликти и Ветом

 

Информация и поръчки

 

 

 

Translate »
error: Съдържанието е защитено!!! !!
БЪРЗА ПОРЪЧКА